Iets lekkers bij de koffie of een compleet dinerbuffet?

Onze catering wordt verzorgd door de Spaanse koks van Pinchobar De Zwarte Vosch. Overlegt u graag even over nog meer mogelijkheden, neem contact met ons op, dan denken wij graag met u mee.

Koffie- & Thee mogelijkhedenPrijs*
Koffie & Thee: Gedurende uw gehele bijeenkomst kunt u onbeperkt beschikken over koffie, thee, water, pepermuntjes, ministroopwafeltjes, nougat en chocotofs.€ 6,- p.p. per dagdeel
Lekkers voor bij de koffie: In de koffiepauze genieten van een heerlijke zoete versnapering? Dat kan! Denk hierbij aan een lekker appeltaartje, een abrikozencakeje of een citroengebakje.€ 3,50 p.p.
Hartige Snack: Een assortiment heerlijke pincho’s (2x) uit de Spaanse keuken van De Zwarte Vosch, een yoghurt met topping of een lekkere quinoa salade.€ 6,50 p.p.

LunchmogelijkhedenPrijs*
Verse huisgemaakte soep, verrassende frisse salade, vers fruit en drie verschillende soorten luxe belegde broodjes. Bij de lunch wordt melk, karnemelk en jus d’orange geserveerd.€ 17,50 p.p.

Borrel mogelijkhedenPrijs*
Borrel van het huis: na afloop napraten onder het genot van een hapje en een drankje is mogelijk in onze sfeervolle ruimtes: 2 drankjes en een assortiment pincho’s (3x) uit de Spaanse keuken van De Zwarte Vosch. U kunt ook kiezen voor een borrel met olijven, kaasvlinders en nootjes, eventueel aangevuld met een bittergarnituur. Vraag ons naar de mogelijkheden!€ 15,50 p.p.

Diner- en buffetmogelijkhedenPrijs*
Buffet van het huis: Het Buffet van het Huis bestaat uit huisgemaakte soep, brood met alioli, salade, een warm gerecht vlees, vis of vegetarisch, een warm bijgerecht en een dessert. Excl. overige consumpties zoals drank, zie hiervoor onderstaande tarieven.
N.B. Onder de 15 personen horen wij graag van te voren de keuze voor een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht.
€ 29,50 p.p.
3-, 4- of 5 gangen diner: Een uitgeserveerd 3-, 4- of 5-gangen diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. In overleg met u en onze kok kunnen wij een luxe diner verzorgen.op aanvraag

Overige consumptiesPrijs*
Frisdrank (flesje)€ 2,50
Sap (flesje)€ 2,75
Bier (flesje)€ 2,95
Wijn (fles)€ 21,00

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.