Partners

de_witte_vosch_2011_03_28_001De Witte Vosch is een monumentaal pand in het hartje van de Utrechtse binnenstad met een prachtig uitzicht op de Oudegracht. De frisse en professionele uitstraling van de zalen, in combinatie met persoonlijke service vormen de perfecte combinatie voor een sfeervolle en zakelijke ambiance. De Witte Vosch onderscheidt zich door de aangename sfeer gecreëerd door onze huisstijl en ons servicegerichte en vaste personeel.

slide5De Zwarte Vosch is een hippe, gastvrije bar waarbij je, net als in Spanje, van de bar pincho’s kunt uitkiezen die vers worden bereid. Daarnaast staan er op de kaart en op de borden in de bar heerlijke Spaanse gerechtjes, raciones, om te delen. In Spanje is het alom bekende motto ‘samen eten’, zo ook bij De Zwarte Vosch. Pinchos komen oorspronkelijk uit Noord Spanje en bij de pinchos draait het allemaal om bijzondere combinaties en kwalitatief mooie producten, je kunt ze zien als het luxe broertje van de Tapas.

In De Rode Vosch waan je je een avond in modern Australië! Voor mensen die Australië bezocht hebben zal een bezoek aan De Rode Vosch een feest der herkenning zijn! Australië (nog) nooit bezocht? Dan maak je hier kennis met de Australische keuken in een typisch Australische sfeer, let your dream come true!

logo synpro-01Synpro® is een bewezen en doeltreffende vergadermethodiek, bestemd voor de efficiënte en interactieve begeleiding van (midden- en senior) management vergaderingen met een diversiteit aan  thema’s. Synpro® hanteert hierbij een ontzorg-aanpak, waarbij vanaf de voorbereiding tot en met nazorg uw meeting wordt begeleid. Door de gestructureerde, onafhankelijke begeleiding van de meetings, wordt er efficiënter en doeltreffender (lees: kostenbesparend) overleg gevoerd, worden onderwerpen gedurende de meeting met alle betrokkenen afgestemd en wordt draagvlak voor opvolging  verkregen.

Lekkerbootjevaren werkt voor de pincho boot nauw samen met De Zwarte Vosch die op haar beurt weer samenwerkt met diverse authentiek Spaanse importeurs voor de pinchos. Alles is seizoensgebonden, puur, eerlijk en authentiek Spaans. Alle gerechten worden vers bereid door twee, Spaanse, koks. De maaltijd aan boord is uiteraard maaltijd vervangend en de vaart is inclusief drank aan boord. Dus bier, rode wijn, witte wijn, rosé en diverse frisdranken.