Souterrain In deze moderne ruimte waant u zich tijdens de lunches, borrels en diners even in een hele andere omgeving. De kleur van de ruimte kan zelfs worden afgestemd op uw behoefte van dat moment. Een bijzondere plek waar geschiedenis en heden elkaar treffen. Een fijne ruimte dus en zeker de moeite waard om uw vergadering even voor te onderbreken of sfeervol in af te sluiten !

Oude Keuken De historische keuken is de ruimte waar de lunches en diners worden gepresenteerd. De ruimte kenmerkt zich door de authentieke marmeren vloer en de originele kelderkeukenkasten uit de 17e eeuw.

Borrelruimte De in 2015 opgeknapte kelder is de ideale plek voor een afsluitende borrel na uw bijeenkomst. Daarnaast is deze ruimte ook erg geschikt om uw lunch- of dinerbuffet in te nuttigen.

Bovengenoemde ruimten worden kostenloos aan u beschikbaar gesteld indien u bij ons een lunch-, diner- of borrelbuffet afneemt. Maakt u hier geen gebruik van, maar wilt u toch graag in deze ruimten bijeen komen? Ook dat kan, neem hiervoor contact met ons op.